Je WordPress Feed via Feedburner

Met WordPress krijg je automatisch ook de mogelijkheid om je blog inhoud via een RSS Feed aan te bieden aan je bezoekers.
Het grote voordeel van een RSS Feed is dat je bezoekers op de hoogte kunnen blijven van je updates zonder dat ze steeds je site hoeven te bezoeken.

Als je zelf up-to-date wilt blijven van bepaalde websites, dan heb je daarvoor allerlei lezers die je kunt installeren op je pc tot websites waarop je in kunt loggen om je Feed verzameling te lezen.

Ook in je Google account zit een Feedreader en zelfs als je gebruikt maakt van iGoogle (je persoonlijke startpagina), Live.com en zelf je Hyves.nl account, dan kun je RSS Feeds toevoegen aan je profiel.

WordPress RSS Feed

Zoals gezegd, WordPress komt met een eigen RSS Feed mogelijkheid en zelfs een aparte Feed mogelijkheid voor je Comments (Reacties).

Maar deze feed zit soms verstopt en kun je die alleen maar vinden als je weet dat je /feed achter de URL van de site moet plakken.

Om je RSS Feed beter onder de aandacht te brengen is het goed om die duidelijker op je Blog onder de aandacht te brengen.

 

Laat wat van je horen

*

css.php